summershape

PROGRAMMA

FITTER & STERKER & STRAKKER

Fitter worden in 20 minuten per training

Fitter & Strakker in de zomer

Slechts 1 of 2 keer per week

20 min staat gelijk aan 3 uur sporten

Let op: nog 7 van de 15 plaatsen beschikbaar!

Mis het niet! Dit IS een one-time deal

Dagen

:

Uren

:

Minuten

:

Sec

VOOR WIE

Dit programma is echt iets voor jou als je wilt afvallen, fitter en sterker wilt voelen, of je immuunsysteem een boost wilt geven. Wat het doel ook is en hoe oud je ook bent, ons programma zal je helpen om jouw doelen te bereiken op een makkelijke en efficiënte manier!

Ook als je geen uren in de sportschool wilt staan biedt ons programma de oplossing. In slechts 20 minuten heb jij alle grote spiergroepen getraind op een verantwoordelijke manier.

20 min trainen staat gelijk aan 3 uur in een traditionele sportschool

Let op: nog 7 van de 15 plaatsen beschikbaar!

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN:

Romana Toonen
Romana Toonen
2023-07-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben nu ongeveer een maandje lid en en elke keer kan ik niet wachten tot ik weer mag. Ik dacht er eerst een beetje makkelijk over, maar het is echt hard werken. Ik zie momenteel al echt verschil en naast dat ik 1x in de week de EMS training volg, sport ik ook nog 3 tot 4 dagen in de sportschool. Nu ik de EMS training doe merk ik ook dat het trainen in de sportschool veel meer oplevert. Wat eerst een makkie was is nu echt verzuring na elke training. Je merkt echt dat de EMS sessie doorwerkt en het trainen in de sportschool ook effectiever maakt. Ik ben heel erg tevreden en heb nog 11 maanden te gaan, maar ik ben onwijs benieuwd hoe ik er dan uit zal zien! 😍
Chaima Bouazati
Chaima Bouazati
2023-07-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Enige tijd geleden ben ik begonnen bij Impulse EMS studio met de EMS trainingen. Voor mij een compleet nieuwe wereld en ontzettend blij dat ik deze stap gemaakt heb. Bij Impluse EMS studio zijn ze ervaren, professioneel en hebben oog voor hun klanten. Je wordt persoonlijk begeleid en goed gekeken naar jou als persoon. Ze weten de juiste balans te maken tussen het maximale uit jezelf halen en luisteren naar je lichaam. Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen! Maak een afspraak bij Impulse EMS Studio en ervaar het zelf.
Oskan Korkmaz
Oskan Korkmaz
2023-07-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tof van İngrid en Fer dat ze nog tijd voor mij kunnen maken in drukke agenda. Begin mei begonnen met angst hoe mij kneei hier op zal reageren. Eerste 6 weken ong 5 kilos weggeveegd dank zij trainers die weten inviduel te trainen. Leuke sfeer, gezellig schoon. Diverse keer met onbekende getraind en die zijn ook net zo leuk als Fer&İng. Eerste dag terug van vakantie ben ik weer van de partij💪 İk raad iedereen aan om tijd effiecient te gebruiken dank zij impuls Ems.
Jamilla Belkadi
Jamilla Belkadi
2023-07-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben zeer tevreden over de traingen van Ingrid. Persoonlijke benadering, gezellig, ze motiveerd mij en mijn conditie is zeker verbeterd. Zelfs mij diastase (verwijde rechte buikspieren na zwangerschappen) is aanzienelijk verminderd. In het begin was het super wennen aan de impulsen die je krijgt maar je went hier snel aan en nu voelt het juist fijn. Deze training doet zeker wat het beloofd. Zeker als je daarnaast ook nog gezond eet zul je goede resultaten behalen. Ik beveel deze trainingen en met name Ingrid zeker aan!
Zineb Tougha
Zineb Tougha
2023-07-01
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben super blij dat ik ben gestart met EMS. Ik ben in april gestart en zie nu al resultaat aan mijn lichaam en conditie. Los daarvan wil ik veel waardering voor de trainers uitspreken! Vooral de eigenaresse Ingrid die met heel veel passie haar vak uitoefent. Super mooi mens en een professional! Ik kijk elke week weer uit naar de training en blijf dit nog heel lang doen. ;-)
Tessa Furman
Tessa Furman
2023-06-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben erg tevreden met mijn trainingen! Ik doe het 1x per week en merk echt verschil. Vooral de persoonlijke benadering van Ingrid spreekt mij erg aan en motiveert mij om elke week te gaan. Het is 20 min afzien maar daarna voel je je voldaan 💪 Naast de training volg ik het ben fit programma. Via de app krijg ik wekelijks een menu en kan ik precies volgen wat ik mag eten. Elke week een weeg moment bij Ingrid en als er dan weer minder kilo's op de weegschaal staan en meer spiermassa ga ik met een glimlach de deur uit. Prima vol te houden programma wat mij betreft met resultaat.
Rowena Temming
Rowena Temming
2023-06-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mijn ervaring bij EMS is TOP! Elke week ga ik met veel motivatie naar mijn lessen. Je krijgt veel energie van Ingrid en Tjeerd, zij maken van elke les er iets leuks van, nadat de les is afgelopen voel je je echt voldaan dat er hard getraind is. Ook geeft Ingrid voedingstrajecten, elke week kom ik bij haar langs om te wegen en bekijken wij mijn nieuwe voedingslijsten. Ik krijg tips mee en voel me altijd gehoord. Ook een echte aanrader! Jullie zijn SUPER. Liefs Rowena
Nicole Van der Ree
Nicole Van der Ree
2023-06-01
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik houd absoluut niet van sporten. Maar de combinatie 20 minuten en een te leuke trainer maakt het dat ik toch elke keer weer ga. Ingrid kijkt ook echt samen met je wat je wilt ed als het een dagje niet zo gaat zoals je zou willen! Ik ben super tevreden over het resultaat tot nu toe en de klant vriendelijkheid van Ingrid en Tjeerd. Toppers

BEN JIJ KLAAR OM DE BESTE VERSIE
VAN JEZELF TE WORDEN?

Let op: nog 7 van de 15 plaatsen beschikbaar!

Impulse EMS – Magnoliaerf 24, 4125VD Hoef en Haag (Vianen) – Made by