Meer bewegen, minder verzuim

Fitte medewerkers zorgen voor meer productiviteit. Daarnaast zijn ze creatiever, energieker en hebben ze meer plezier in hun werk. Als werkgever kun jij jouw medewerkers helpen om gezonder door het leven te gaan. In slechts 30 minuten werkt jou medewerker een complete workout af. Na de workout kan hij of zij zich weer omkleden en direct aan het werk.  

3 voordelen van EMS

 Waarom een EMS training op locatie voor jou medewerkers optimaal is.  

Intensity

20 min trainen = 3 uur in de traditionele sportschool

Minder verzuim

Gezondere en fittere medewerkers zorgen voor minder verzuim. 

Efficiency

Je medewerker kan direct na de training weer aan de slag. 

Romana Toonen
Romana Toonen
2023-07-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben nu ongeveer een maandje lid en en elke keer kan ik niet wachten tot ik weer mag. Ik dacht er eerst een beetje makkelijk over, maar het is echt hard werken. Ik zie momenteel al echt verschil en naast dat ik 1x in de week de EMS training volg, sport ik ook nog 3 tot 4 dagen in de sportschool. Nu ik de EMS training doe merk ik ook dat het trainen in de sportschool veel meer oplevert. Wat eerst een makkie was is nu echt verzuring na elke training. Je merkt echt dat de EMS sessie doorwerkt en het trainen in de sportschool ook effectiever maakt. Ik ben heel erg tevreden en heb nog 11 maanden te gaan, maar ik ben onwijs benieuwd hoe ik er dan uit zal zien! 😍
Chaima Bouazati
Chaima Bouazati
2023-07-21
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Enige tijd geleden ben ik begonnen bij Impulse EMS studio met de EMS trainingen. Voor mij een compleet nieuwe wereld en ontzettend blij dat ik deze stap gemaakt heb. Bij Impluse EMS studio zijn ze ervaren, professioneel en hebben oog voor hun klanten. Je wordt persoonlijk begeleid en goed gekeken naar jou als persoon. Ze weten de juiste balans te maken tussen het maximale uit jezelf halen en luisteren naar je lichaam. Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen! Maak een afspraak bij Impulse EMS Studio en ervaar het zelf.
Oskan Korkmaz
Oskan Korkmaz
2023-07-18
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Tof van İngrid en Fer dat ze nog tijd voor mij kunnen maken in drukke agenda. Begin mei begonnen met angst hoe mij kneei hier op zal reageren. Eerste 6 weken ong 5 kilos weggeveegd dank zij trainers die weten inviduel te trainen. Leuke sfeer, gezellig schoon. Diverse keer met onbekende getraind en die zijn ook net zo leuk als Fer&İng. Eerste dag terug van vakantie ben ik weer van de partij💪 İk raad iedereen aan om tijd effiecient te gebruiken dank zij impuls Ems.
Jamilla Belkadi
Jamilla Belkadi
2023-07-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben zeer tevreden over de traingen van Ingrid. Persoonlijke benadering, gezellig, ze motiveerd mij en mijn conditie is zeker verbeterd. Zelfs mij diastase (verwijde rechte buikspieren na zwangerschappen) is aanzienelijk verminderd. In het begin was het super wennen aan de impulsen die je krijgt maar je went hier snel aan en nu voelt het juist fijn. Deze training doet zeker wat het beloofd. Zeker als je daarnaast ook nog gezond eet zul je goede resultaten behalen. Ik beveel deze trainingen en met name Ingrid zeker aan!
Zineb Tougha
Zineb Tougha
2023-07-01
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben super blij dat ik ben gestart met EMS. Ik ben in april gestart en zie nu al resultaat aan mijn lichaam en conditie. Los daarvan wil ik veel waardering voor de trainers uitspreken! Vooral de eigenaresse Ingrid die met heel veel passie haar vak uitoefent. Super mooi mens en een professional! Ik kijk elke week weer uit naar de training en blijf dit nog heel lang doen. ;-)
Tessa Furman
Tessa Furman
2023-06-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik ben erg tevreden met mijn trainingen! Ik doe het 1x per week en merk echt verschil. Vooral de persoonlijke benadering van Ingrid spreekt mij erg aan en motiveert mij om elke week te gaan. Het is 20 min afzien maar daarna voel je je voldaan 💪 Naast de training volg ik het ben fit programma. Via de app krijg ik wekelijks een menu en kan ik precies volgen wat ik mag eten. Elke week een weeg moment bij Ingrid en als er dan weer minder kilo's op de weegschaal staan en meer spiermassa ga ik met een glimlach de deur uit. Prima vol te houden programma wat mij betreft met resultaat.
Rowena Temming
Rowena Temming
2023-06-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Mijn ervaring bij EMS is TOP! Elke week ga ik met veel motivatie naar mijn lessen. Je krijgt veel energie van Ingrid en Tjeerd, zij maken van elke les er iets leuks van, nadat de les is afgelopen voel je je echt voldaan dat er hard getraind is. Ook geeft Ingrid voedingstrajecten, elke week kom ik bij haar langs om te wegen en bekijken wij mijn nieuwe voedingslijsten. Ik krijg tips mee en voel me altijd gehoord. Ook een echte aanrader! Jullie zijn SUPER. Liefs Rowena
Nicole Van der Ree
Nicole Van der Ree
2023-06-01
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik houd absoluut niet van sporten. Maar de combinatie 20 minuten en een te leuke trainer maakt het dat ik toch elke keer weer ga. Ingrid kijkt ook echt samen met je wat je wilt ed als het een dagje niet zo gaat zoals je zou willen! Ik ben super tevreden over het resultaat tot nu toe en de klant vriendelijkheid van Ingrid en Tjeerd. Toppers

Onze werkwijze

Onze personal trainer komt bij jou op locatie. In slechts 30 minuten is de medewerker weer terug op zijn of haar werkplek. Een win-win situatie voor jou en de medewerker. 

Medewerker krijgt een electroden pak aan.

Om te starten met de EMS training krijgt je medewerker een electroden pak aan. Het enige wat nodig is binnen het bedrijf is een omkleedruimte en een ruimte waarin de training kan plaatsvinden. 

Medewerker krijgt een effectieve training

Onder begeleiding van een personal trainer gaat jouw medewerker 20 minuten aan de slag. Een EMS training is zeer effectief en 20 minuten trainen staat gelijk aan 3 uur naar de traditionele sportschool. 

Omkleden en terug aan het werk

Bij een EMS training transpireer je veel minder. Je hoeft dus niet na de training uigebreid te douchen waardoor de training makkelijk onder werktijd kan plaatsvinden. 

Hoe werkt EMS?

Bekijk de video hieronder. Deze video legt kort en krachtig uit hoe het pak werkt en wat voor soort trainingen je ermee kan doen!

FAQ

Je zit vast nog met een paar vragen in je hoofd. Hier hebben wij een veelgestelde vragen selectie voor gemaakt voor ondernemers en HR adviseurs/medewerkers. 

NON VISIBLE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Valt EMS training onder de werkkosten regeling

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. Met de werkkostenregeling (WKR) kunt u als werkgever zelf bepalen wat u onbelast aan uw werknemers vergoedt. Veel werkgevers vergoeden dit d.m.v. een sport abonnement.

Hoe effectief is een EMS training?

Bij een EMS training sport je 20 minuten met een electrodenpak aan. Het EMS pak geeft subtiele impulsen af aan jouw spieren, waardoor ze extra geactiveerd worden. Het vergroot je natuurlijke spieractiviteit en zorgt voor wel 150 keer meer spiersamentrekkingen dan wanneer je met gewichten traint.

Hierdoor staat 20 minuten gelijk aan 3 uur fitnessen.

Wat houdt een demonstratie in?

Tijdens een demostratie op locatie kun jij en je medewerkers kennis maken met EMS training. Belangrijk is om tijdens deze demo jouw medewerkers te betrekken. Hoe leuker ze de training gaan vinden, hoe meer ze gaan deelnemen. 

Hoe vaak moet ik een training volgen?

Afhankelijk van de huidige inspanning, zijn 2 EMS trainingen per week voldoende om spieropbouw en uithoudingsvermogen op te bouwen. Wanneer naast EMS ook een andere sport worden beoefend (zoals krachttraining of teamsport) zal 1 keer per week EMS training  voldoende zijn om de doelstellingen te bereiken.