Impulse EMS

EMS training is een nieuwe, revolutionaire manier van fitnessen, waarmee je met minimale inspanning maximaal resultaat kunt behalen. Het is een bewezen methode waarmee je met behulp van een speciaal daarvoor ontwikkeld EMS-vest wel 300 spieren per sessie traint. Slechts 20 minuten EMS-training geeft hetzelfde resultaat als 3 uur intensief sporten in de sportschool.

3 voordelen van EMS

 Een 20-minuten EMS traningssessie staat daarmee gelijk aan minimaal 3 uur traditionele fitness. 

Intensity

20 min trainen = 3 uur in de traditionele sportschool

Strength

EMS training is intensief en maximaal effectief.

Endurance

150x meer spiersamentrekkingen dan een gewone training.

Romana Toonen
Romana Toonen
2023-07-21
Ik ben nu ongeveer een maandje lid en en elke keer kan ik niet wachten tot ik weer mag. Ik dacht er eerst een beetje makkelijk over, maar het is echt hard werken. Ik zie momenteel al echt verschil en naast dat ik 1x in de week de EMS training volg, sport ik ook nog 3 tot 4 dagen in de sportschool. Nu ik de EMS training doe merk ik ook dat het trainen in de sportschool veel meer oplevert. Wat eerst een makkie was is nu echt verzuring na elke training. Je merkt echt dat de EMS sessie doorwerkt en het trainen in de sportschool ook effectiever maakt. Ik ben heel erg tevreden en heb nog 11 maanden te gaan, maar ik ben onwijs benieuwd hoe ik er dan uit zal zien! 😍
Chaima Bouazati
Chaima Bouazati
2023-07-21
Enige tijd geleden ben ik begonnen bij Impulse EMS studio met de EMS trainingen. Voor mij een compleet nieuwe wereld en ontzettend blij dat ik deze stap gemaakt heb. Bij Impluse EMS studio zijn ze ervaren, professioneel en hebben oog voor hun klanten. Je wordt persoonlijk begeleid en goed gekeken naar jou als persoon. Ze weten de juiste balans te maken tussen het maximale uit jezelf halen en luisteren naar je lichaam. Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen! Maak een afspraak bij Impulse EMS Studio en ervaar het zelf.
Oskan Korkmaz
Oskan Korkmaz
2023-07-18
Tof van İngrid en Fer dat ze nog tijd voor mij kunnen maken in drukke agenda. Begin mei begonnen met angst hoe mij kneei hier op zal reageren. Eerste 6 weken ong 5 kilos weggeveegd dank zij trainers die weten inviduel te trainen. Leuke sfeer, gezellig schoon. Diverse keer met onbekende getraind en die zijn ook net zo leuk als Fer&İng. Eerste dag terug van vakantie ben ik weer van de partij💪 İk raad iedereen aan om tijd effiecient te gebruiken dank zij impuls Ems.
Jamilla Belkadi
Jamilla Belkadi
2023-07-12
Ik ben zeer tevreden over de traingen van Ingrid. Persoonlijke benadering, gezellig, ze motiveerd mij en mijn conditie is zeker verbeterd. Zelfs mij diastase (verwijde rechte buikspieren na zwangerschappen) is aanzienelijk verminderd. In het begin was het super wennen aan de impulsen die je krijgt maar je went hier snel aan en nu voelt het juist fijn. Deze training doet zeker wat het beloofd. Zeker als je daarnaast ook nog gezond eet zul je goede resultaten behalen. Ik beveel deze trainingen en met name Ingrid zeker aan!
Zineb Tougha
Zineb Tougha
2023-07-01
Ik ben super blij dat ik ben gestart met EMS. Ik ben in april gestart en zie nu al resultaat aan mijn lichaam en conditie. Los daarvan wil ik veel waardering voor de trainers uitspreken! Vooral de eigenaresse Ingrid die met heel veel passie haar vak uitoefent. Super mooi mens en een professional! Ik kijk elke week weer uit naar de training en blijf dit nog heel lang doen. ;-)
Tessa Furman
Tessa Furman
2023-06-28
Ik ben erg tevreden met mijn trainingen! Ik doe het 1x per week en merk echt verschil. Vooral de persoonlijke benadering van Ingrid spreekt mij erg aan en motiveert mij om elke week te gaan. Het is 20 min afzien maar daarna voel je je voldaan 💪 Naast de training volg ik het ben fit programma. Via de app krijg ik wekelijks een menu en kan ik precies volgen wat ik mag eten. Elke week een weeg moment bij Ingrid en als er dan weer minder kilo's op de weegschaal staan en meer spiermassa ga ik met een glimlach de deur uit. Prima vol te houden programma wat mij betreft met resultaat.
Rowena Temming
Rowena Temming
2023-06-28
Mijn ervaring bij EMS is TOP! Elke week ga ik met veel motivatie naar mijn lessen. Je krijgt veel energie van Ingrid en Tjeerd, zij maken van elke les er iets leuks van, nadat de les is afgelopen voel je je echt voldaan dat er hard getraind is. Ook geeft Ingrid voedingstrajecten, elke week kom ik bij haar langs om te wegen en bekijken wij mijn nieuwe voedingslijsten. Ik krijg tips mee en voel me altijd gehoord. Ook een echte aanrader! Jullie zijn SUPER. Liefs Rowena
Nicole Van der Ree
Nicole Van der Ree
2023-06-01
Ik houd absoluut niet van sporten. Maar de combinatie 20 minuten en een te leuke trainer maakt het dat ik toch elke keer weer ga. Ingrid kijkt ook echt samen met je wat je wilt ed als het een dagje niet zo gaat zoals je zou willen! Ik ben super tevreden over het resultaat tot nu toe en de klant vriendelijkheid van Ingrid en Tjeerd. Toppers

IN 20 MINUTEN DIRECT RESULTAAT

De EMS training is echt wat voor jou! Door te focussen op de probleemgebieden kan effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind.

Hoe werkt EMS?

Bekijk de video hieronder. Deze video legt kort en krachtig uit hoe het pak werkt en wat voor soort trainingen je ermee kan doen!

FAQ

Je zit vast nog met een paar vragen in je hoofd. Hier hebben wij een veelgestelde vragen selectie voor gemaakt.

NON VISIBLE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat gebeurt er in je lichaam?

De stimulatie dringt door tot je zenuwuiteinden die op hun beurt een prikkel aan de spieren geven, dit gebeurt met 10 tot 150 impulsen per seconde. Door deze impulsen gaat de spier samentrekken/aanspannen net zoals deze dat zou doen als je zelf de impuls geeft.

Check ook:
Voor wie is EMS geschikt?

EMS Training is laagdrempelig, ook als je nog nooit gesport hebt. Jouw personal trainer staat naast je en doet de oefeningen voor. Samen kies je de juiste intensiteit. We houden altijd rekening met eventuele blessures of fysieke beperkingen. Vanaf 18 jaar mag je sporten bij Impulse.

Is één van onderstaande dingen van toepassing op jou? Dan adviseren we je om geen EMS training te doen.

  • Zwangerschap
  • Dragen van een pacemaker
  • Ontstekingen (bacterieel of viraal) 
Is EMS training veilig?

Ja zeker! EMS training is veilig mits de training verzorgd wordt door een opgeleide trainer. Wij zijn allang overtuigd van het resultaat van EMS, maar ook verschillende wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de voordelen van deze trainingsmethode, denk hierbij bijvoorbeeld aan: spiergroei, gezondere huid, geschikt bij reumatiek, verbeteren conditie, afvallen, vermindering rugklachten.

Hoe vaak moet ik een training volgen?

Afhankelijk van de huidige inspanning, zijn 2 EMS trainingen per week voldoende om spieropbouw en uithoudingsvermogen op te bouwen. Wanneer naast EMS ook een andere sport worden beoefend (zoals krachttraining of teamsport) zal 1 keer per week EMS training  voldoende zijn om de doelstellingen te bereiken.

Wat houdt een proeftraining in?

Een gratis proeftraining duurt ongeveer 50 minuten. Je bespreekt jouw doelstellingen, wensen en eventuele (fysieke) beperkingen met een van onze personal trainers. Daarna ontvang je een setje onderkleding. Na het omkleden in de kleedruimte helpen wij je met het aantrekken van het EMS pak. Dan begint de training! We beginnen rustig, zodat je kan wennen aan de impulsen. De hele training word je begeleid door een personal trainer. De training duurt in totaal twintig minuten. Daarna kan jij je weer omkleden!