Over ons

MISSIE & VISIE

Missie:
Onze missie is het stimuleren van verantwoord sporten en bewegen – in de breedste zin van het woord – om positief bij te dragen aan gezondheid en welzijn en daarmee aan betere prestaties.

Visie:
Training moet functioneel zijn, benaderd vanuit het lichaam als eenheid en afgestemd op het doel. Functioneel trainen is op zodanige wijze trainen dat er tijdens activiteiten van het dagelijkse leven duidelijk verbetering merkbaar is.

Door leefstijl te bekijken vanuit het perspectief van de oorsprong, komt men tot een allesomvattende, maar simpele aanpak. Leefstijl is het geheel van keuzes en prioriteiten die betrekking hebben op ons dagelijks leven. Dit rust op 3 hoofdpijlers: beweging, voeding en ontspanning.

Impulse EMS

Welkom bij Impulse EMS studio!

Onze studio is opgericht met een passie voor gezondheid en welzijn. 

Bij Impulse EMS studio geloven we in de kracht van efficiënte trainingen die passen bij een drukke levensstijl. We begrijpen dat niet iedereen tijd heeft om regelmatig naar de sportschool te gaan. Daarom bieden wij een laagdrempelige en effectieve oplossing voor mensen met weinig tijd, die de sportschool drempelig vinden, lichamelijke beperkingen ervaren of extra begeleiding nodig hebben.

Onze EMS (Elektro Musculaire Stimulatie) trainingen zijn ontworpen om maximaal resultaat te behalen in minimale tijd. Met behulp van geavanceerde technologie en persoonlijke begeleiding streven we ernaar om jouw fitnessdoelen te bereiken op een manier die past bij jouw leven.

Bij Impulse EMS studio staat persoonlijke aandacht centraal. Ons team van deskundige trainers is er om je te begeleiden, motiveren en ondersteunen op jouw fitnessreis. Of je nu kracht wilt opbouwen, wilt afvallen of gewoon gezonder wilt leven, wij zijn hier om je te helpen.

Naast onze focus op gezondheid, hechten we ook veel waarde aan een warme en gezellige sfeer. Onze studio is een plek waar je je thuis kunt voelen terwijl je werkt aan een gezondere versie van jezelf.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Impulse EMS studio!

Met vriendelijke groet,

Het team van Impulse EMS studio

ONZE DIENSTEN

Ons gezondheidsconcept bestaat uit twee diensten die los afgenomen kunnen worden, maar nog krachtiger zijn als je ze samen combineert. 

EMS TRAINING

Ontdek wat EMS jou kan bieden, fit in 20 minuten!

VOEDINGSPLAN

In 12 weken een mooie transformatie ondergaan!

STUUR ONS EEN BERICHT