Over

Ik ben Ingrid

Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze website! 

Mijn naam is Ingrid, eigenaar van Impulse EMS studio. Sporten & gezonde leefstijl is altijd al een belangrijke factor in mijn leven geweest. Een jaar of 15 geleden begon ik als groepslesinstructeur en breidde mijn kennis en passie uit tot personal trainer en voedingscoach. Ik bereikte daarbij al een grote groep mensen, maar merkte nog altijd dat er mensen zijn die moeite hebben om naar de sportschool te gaan, maar wel een gezond en vitaal lichaam willen. 

Ik ontdekte een laagdrempelig concept voor mensen die: weinig tijd hebben, de drempel van de sportschool te hoog vinden, lichamelijke beperkingen hebben of juist een extra zetje nodig hebben naast de huidige trainingen om meer resultaat te bereiken. In de digitale, soms wat afstandelijke wereld waarin we leven vind ik een persoonlijke, gezellige en huiselijke omgeving nog belangrijker geworden en creëerde daarom een gezellige, maar professionele EMS studio. Want ja, gezelligheid, warmte, maar werken aan een gezonde leefstijl kan heel goed samen gaan!

Naast ondernemer, voedingscoach en personal (EMS)trainer is er in mijn drukke leventje ook tijd om te ontspannen. Ik reis graag en ontdek de mooiste plekjes, het liefst samen met mijn partner. Wij wonen in het ‘center parcs’ van Vianen: Hoef en Haag, waar ook Impulse EMS studio gevestigd is.  

 

MISSIE & VISIE

Missie:
Onze missie is het stimuleren van verantwoord sporten en bewegen – in de breedste zin van het woord – om positief bij te dragen aan gezondheid en welzijn en daarmee aan betere prestaties.

Visie:
Training moet functioneel zijn, benaderd vanuit het lichaam als eenheid en afgestemd op het doel. Functioneel trainen is op zodanige wijze trainen dat er tijdens activiteiten van het dagelijkse leven duidelijk verbetering merkbaar is.

Door leefstijl te bekijken vanuit het perspectief van de oorsprong, komt men tot een allesomvattende, maar simpele aanpak. Leefstijl is het geheel van keuzes en prioriteiten die betrekking hebben op ons dagelijks leven. Dit rust op 3 hoofdpijlers: beweging, voeding en ontspanning.

ONZE DIENSTEN

Ons gezondheidsconcept bestaat uit twee diensten die los afgenomen kunnen worden, maar nog krachtiger zijn als je ze samen combineert. 

EMS TRAINING

Ontdek wat EMS jou kan bieden, fit in 20 minuten!

VOEDINGSPLAN

In 12 weken een mooie transformatie ondergaan!

STUUR ONS EEN BERICHT