Change your lifestyle

Direct resultaat met het 8 weken programma van Impulse EMS!

8 weken Change your lifestyle programma

Het Change Your Lifestyle is een groepsprogramma om het patroon van slechte (eet)gewoontes om te draaien voor een lange termijn naar een gezonde leefstijl. Dit doen we door wekelijks bij elkaar te komen.
Je krijgt:  
Elke week begeleiding
Elke week een nieuwe meting/wegen, dus een stok achter de deur!
Elke week een nieuw voedingsschema (via de BenFit app), gericht op jou persoonlijke doelen en wensen.

Het schema is makkelijk te integreren en je zal geen honger ervaren!  We richten ons op 3 pijlers; voeding, rust & beweging. Elke donderdagavond om 19.00 uur komen we bij elkaar en bespreken we een onderwerp wat van belang is tijdens het afvalproces. Tijdens de periode zal je 0.5 tot 1.5 per week kunnen afvallen.  

Locatie:

Overijsselhaven 63, 3433 PH Nieuwegein

Eet

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Ons programma is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte.

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. De personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging.

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Je gaat met je coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.

GEZOND AFVALLEN

Het programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Change your Lifestyle is meer dan alleen afvallen;

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Handig met een app

Het voedingsprogramma van Impulse EMS is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangers, maar leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je het hele leven lang vol kunt houden doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.

Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies van 0,5 tot 1,5 kilo per week.
Inbegrepen zijn wekelijks:

  • Coachinggesprek met uw voedingscoach
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Boodschappenlijst
  • Meting en weging
  • Gebruik van Body Support app met uw voedingsplan en boodschappenlijst
  • Extra workouts voor thuis