Voedingsadvies

Direct resultaat met het 8 weken programma van BenFit!

8 weken BenFit programma

Voel jij je niet fit,  heb je overgewicht, ben je niet (meer) tevreden met je lichaam, gevoel en gezondheidheid; dan ben je bij Impulse EMS studio aan het juiste adres. Samen met het BenFit voedings- & levensstijlprogramma bieden wij de oplossing.

Jazeker, ook al heb je meerdere keren geprobeerd om af te vallen zonder blijvend resultaat is dit programma geschikt voor jou. 

Je hebt wekelijks een gewichtsmeting, een coachmoment en je ontvangt een voedingsplan die specifiek voor jou worden samengesteld en dus optimaal zijn afgestemd op jouw lichaam.

Het BenFit voedingspatroon is gezond en gevarieerd, bevat lekkere maar eenvoudig te bereiden recepten, houdt rekening met de seizoenen en het hele gezin kan mee-eten.

Eet

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. BenFit is gezond, gevarieerd en houdt rekening met jouw energiebehoefte.

Beweeg

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. De personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging.

Relax

Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Je gaat met je coach werken aan jouw balans tussen inspanning en ontspanning.

GEZOND AFVALLEN

Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen;

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

Handig met een app

Het voedingsprogramma van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangers, maar leert je hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je het hele leven lang vol kunt houden doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies van 0,5 tot 1 kilo per week.
Inbegrepen zijn wekelijks:

  • Coachinggesprek met uw voedingscoach
  • Persoonlijk voedingsplan
  • Boodschappenlijst
  • Meting en weging
  • Gebruik van Body Support app met uw voedingsplan en boodschappenlijst
  • Extra workouts voor thuis