Tarieven

We hebben voor iedereen gangbare arragementen gemaakt waar je uit kunt kiezen. Zie hieronder onze tarieven.

6 maanden resultaat programma

1x p.w. 

38.49

Per sessie

2x p.w.

35.99

Per sessie

12 maanden lifestyle

programma

1x p.w.

31.49

Per sessie

2x p.w.

27.49

Per sessie

FAQ

Je zit vast nog met een paar vragen in je hoofd. Hier hebben wij een veelgestelde vragen selectie voor gemaakt.

NON VISIBLE

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe kan EMS-training bij Impulse EMS helpen bij het verbranden van vet?

EMS-training bij Impulse EMS kan effectief zijn voor vetverbranding door het stimuleren van spiercontracties en het verhogen van de stofwisseling. Tijdens EMS-sessies worden grote spiergroepen geactiveerd, wat kan leiden tot een verhoogd calorieverbruik en vetverbranding, zelfs na de training. Dit kan bijdragen aan het bereiken van een slanker en fitter lichaam.

Wat gebeurt er in je lichaam?

De stimulatie dringt door tot je zenuwuiteinden die op hun beurt een prikkel aan de spieren geven, dit gebeurt met 10 tot 150 impulsen per seconde. Door deze impulsen gaat de spier samentrekken/aanspannen net zoals deze dat zou doen als je zelf de impuls geeft.

Check ook:
Voor wie is EMS geschikt?

EMS Training is laagdrempelig, ook als je nog nooit gesport hebt. Jouw personal trainer staat naast je en doet de oefeningen voor. Samen kies je de juiste intensiteit. We houden altijd rekening met eventuele blessures of fysieke beperkingen. Vanaf 18 jaar mag je sporten bij Impulse.

Is één van onderstaande dingen van toepassing op jou? Dan adviseren we je om geen EMS training te doen.

  • Zwangerschap
  • Dragen van een pacemaker
  • Ontstekingen (bacterieel of viraal) 
Is EMS training veilig?

Ja zeker! EMS training is veilig mits de training verzorgd wordt door een opgeleide trainer. Wij zijn allang overtuigd van het resultaat van EMS, maar ook verschillende wetenschappelijke onderzoeken bevestigen de voordelen van deze trainingsmethode, denk hierbij bijvoorbeeld aan: spiergroei, gezondere huid, geschikt bij reumatiek, verbeteren conditie, afvallen, vermindering rugklachten.

Hoe vaak moet ik een training volgen?

Afhankelijk van de huidige inspanning, zijn 2 EMS trainingen per week voldoende om spieropbouw en uithoudingsvermogen op te bouwen. Wanneer naast EMS ook een andere sport worden beoefend (zoals krachttraining of teamsport) zal 1 keer per week EMS training  voldoende zijn om de doelstellingen te bereiken.

Wat houdt een proeftraining in?

Een gratis proeftraining duurt ongeveer 50 minuten. Je bespreekt jouw doelstellingen, wensen en eventuele (fysieke) beperkingen met een van onze personal trainers. Daarna ontvang je een setje onderkleding. Na het omkleden in de kleedruimte helpen wij je met het aantrekken van het EMS pak. Dan begint de training! We beginnen rustig, zodat je kan wennen aan de impulsen. De hele training word je begeleid door een personal trainer. De training duurt in totaal twintig minuten. Daarna kan jij je weer omkleden!

Hoe kan EMS-training bij Impulse EMS helpen bij spieropbouw?

EMS-training bij Impulse EMS stimuleert diepe spiervezels met elektrische impulsen, wat zorgt voor intensieve spiersamentrekkingen en bevordert zo de spieropbouw. Dit resulteert in sterker, gespierder en goed gedefinieerde spieren.

Op welke manier kan EMS-training bij Impulse EMS helpen bij spierversteviging?

EMS-training bij Impulse EMS kan de spiertoning verbeteren door het activeren van spiervezels en het stimuleren van de huid. Dit kan leiden tot een strakker en steviger lichaam, waardoor de spieren worden verstevigd en geaccentueerd.

Wat zijn de voordelen van EMS-training voor anti-cellulitis bij Impulse EMS?

EMS-training kan de bloedsomloop verbeteren, diepere huidlagen activeren en de elasticiteit van de huid bevorderen. Dit kan helpen om cellulitis te verminderen en een gladdere, stralende huid te bereiken na behandelingen bij Impulse EMS.

Op welke manier kan EMS-training bij Impulse EMS helpen bij post-zwangerschapsfitness?

EMS-training kan veilig worden gebruikt om na de zwangerschap kracht en conditie op te bouwen. Het helpt bij het versterken van de core, het herstellen van spierkracht en het bevorderen van algemeen herstel, waardoor moeders weer fit en energiek kunnen worden na de bevalling.